Kinderen beleven veel plezier aan een bouwpakket van een hut

Kinderen bouwen veilig met een bouwpakket

Laat kinderen hun gang gaan in de natuur en het eerste wat ze zullen doen, is een hut bouwen. Houd jij je bezig met het organiseren van kinderactiviteiten? Dan is het bouwen van een hut altijd een populaire activiteit. Het is dan wel een prettig idee, dat het bouwen van een hut op een veilige manier kan. Dit kan met een bouwpakket van een hut van Palènpa. Deze mooie houten hutten zijn sterk en stevig en groot genoeg voor kinderen om in te klimmen, doorheen te kruipen en overheen te lopen. Hutten bouwen en daarna heerlijk spelen met andere kinderen, is niet alleen leuk, het is fysiek en mentaal gezond en bevordert de motoriek en sociale ontwikkeling.

Neem contact op

Een Palènpa bouwpakket voor een hut kopen

Door een Palènpa bouwpakket voor een hut te kopen, schaf je een zeer duurzaam tijdverdrijf voor kinderen aan. De Palènpa bouwpakketten bestaan uit drie hutten en een toren. Tussen de hutten leg je de de bruggen. De ladders zijn een extra manier om op de hutten en in de toren te klimmen. Dit complete bouwwerk is gemaakt van palen en panelen voor de muren en het dak. Kinderen verbinden deze onderdelen gemakkelijk aan elkaar door middel van bouten en vleugelmoeren. Er is dus geen gereedschap nodig, je gebruikt alleen je handen. Eenmaal gebouwd, zijn de hutten een stevige en onverwoestbare basis om heerlijk te spelen. Na het spelen haal je de hutten gemakkelijk uit elkaar, om een volgende keer opnieuw te gebruiken.

Een hut als bouwpakket: garantie voor veel bouw- en speelplezier

Samen buiten spelen is goed voor je. Het draagt bij aan je fysieke, sociale en mentale ontwikkeling. Palènpa helpt hier graag aan mee. De bouwpakketten voor onze hutten zijn fysiek uitdagend: je bouwt, je sjouwt en je klimt. Ook krijg je met sociale en mentale uitdagingen te maken: je moet veel overleggen en samenwerken met anderen. Uiteindelijk zorgt dit voor trots, als je eenmaal alles gebouwd hebt en er bovenop staat! Organisaties zoals vakantieparken, campings, scholen en kinderopvang, zullen dan ook jarenlang plezier beleven aan deze bouwpakketten. Een bouwpakket kan gekocht worden, maar is ook per seizoen te huur. Wil je meer weten over de bouwpakketten van Palènpa? Neem dan gerust contact met ons op.

CONTACTFORMULIER