Met een bouwpakket zijn kinderen urenlang zoet

Hutten bouwen met een bouwpakket

Wanneer jij activiteiten voor kinderen organiseert, dan zijn activiteiten voor buiten altijd een succes. Zet je bouwpakket van een hut voor de kinderen neer, dan hoor je en zie je ze niet meer. Het bouwen van een eigen hut behoort altijd tot één van de leukste activiteiten. Ook zelf zul je hier vast leuke herinneringen aan hebben. Met een bouwpakket van Palènpa, wordt zelf een hut bouwen naar een nieuw niveau gebracht, maar zonder verlies van het bouw- en speelplezier. Kenmerk van een Palènpa hut, is dat je deze veilig kunt bouwen zonder dat hier gereedschap voor nodig is.

Neem contact op

Hoe simpel is een bouwpakket van een hut voor kinderen?

Met een bouwpakket van een hut ben je niet alleen met veel plezier bezig. Een Palènpa hut biedt veel meer. Je bouwt een hut samen met kinderen en gewoon met je handen, zonder gereedschap te gebruiken. De hut bestaat uit palen en panelen die aan elkaar worden verbonden met bouten en vleugelmoeren. Als de kinderen samen en onder begeleiding van een volwassene of een animatiebegeleider de hut in elkaar hebt gezet, dan voelen ze zich trots en voldaan. Daarna kan het spelen beginnen. De zelf in elkaar gezette hut is sterk, dus er kan in en op de hut geklommen worden. De hut kan even gemakkelijk uit elkaar worden gehaald, om een volgende keer opnieuw te gebruiken.

Een Palènpa huttenbouwpakket voor kinderen

Een huttenbouwpakket van Palènpa is voor iedereen die activiteiten voor kinderen organiseert een duurzame aankoop. Niet alleen het materiaal is van duurzaam hout, je bouwt de hutten op en als het spelen klaar is, bouw je de hut weer af en gebruik je ze de volgende keer opnieuw. Een basispakket van Palènpa bestaat uit drie hutten, één toren en bruggen om de hutten en toren met elkaar te verbinden. De meegeleverde ladders gebruik je om in en op de hutten klimmen. Heb basispakket is ideaal voor campings, vakantieparken, scholen en kinderopvang en kan ook per seizoen gehuurd worden. Neem voor informatie gerust contact met ons op.

CONTACTFORMULIER