Lekker een hut bouwen van hout

Veilig houten hutten bouwen met Palènpa

Het is belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen spelen. Niet alleen voor het speelplezier, door te spelen leren zij veel vaardigheden te ontwikkelen. Spelen is leren. Hun sociale vaardigheden en motoriek worden door spelen ontwikkeld en dit komt goed van pas in hun latere leven. Een houten hut bouwen is zeker één van de leukste dingen om te doen. Als je van hout een hut wilt bouwen, heb je vaak gereedschap nodig. Dit is met Palènpa niet nodig! Je bouwt dan een houten hut zonder dat hier gereedschap voor nodig is. Datmaakt de hutten van Palènpa extra aantrekkelijk voor kinderen.

Neem contact op

Een hut bouwen van hout op een kinderfeestje is altijd een succes

Organisatoren van kinderfeestjes weten ongetwijfeld al dat kinderen dol zijn op hutten bouwen. Als camping, vakantiepark of organisator van kinderfeestjes, weet je dat een hut bouwen van hout op een kinderfeestje altijd een succes is. Dit is zeker het geval met een hut van Palènpa. De hut is sterk en erg gemakkelijk te bouwen zonder gereedschap. De hut bestaat uit palen en panelen, die je met bouten en moeren met elkaar verbindt. Kinderen kunnen dit heel goed zelf, samen of onder begeleiding van een animatiemedewerker of volwassene. Na het bouwen zullen ze erg trots, om daarna lekker te klimmen en te klauteren in en op de hut. De hut is ook gemakkelijk uit elkaar te halen en kan zo een volgende keer opnieuw gebruikt worden.

Tijdens een kinderfeestje een hut bouwen van hout kan met Palènpa

Als jij je bezighoudt met het organiseren van kinderfeestjes, dan een hut bouwen van hout veruit de meest populaire activiteit. Een hut van Palènpa is veilig en gemakkelijk om te bouwen. Je kunt een basispakket kopen maar ook per seizoen huren. Het basispakket bevat drie hutten en een toren. Met de bruggen verbind je de hutten en toren met elkaar en ladders gebruik je om in en op de hutten en toren te klimmen. Wil je meer weten over het bouwen van een hut van Palènpa? Neem dan telefonisch of er e-mail contact op of vul het contactformulier in.

CONTACTFORMULIER