Laat kinderen veilig een hut bouwen van pallets

Veilig hutten bouwen zonder gereedschap!

Pallethout is goedkoop hout waar je van alles mee kunt doen. Maar het nadeel van pallets is dat het hout niet altijd goed is afgewerkt en kinderen splinters in hun vingers kunnen krijgen. Dan is het makkelijker om te bouwen met de hutten van Palènpa. Een Palènpa hut lijkt een beetje op het bouwen met pallets, maar de houten palen en panelen zijn gladgeschuurd. Ook zijn ze veel veiliger in gebruik doordat er beproefde constructies worden gemaakt die met bouten en moeren in elkaar worden gezet: zonder te zagen en te timmeren. Hierdoor hoeven ouders en organisatoren zich veel minder zorgen te maken over de veiligheid.

Neem contact op

Een hut bouwen van pallets geeft veel speelplezier

Net zoals met een hut bouwen van pallets, beleef je aan het bouwen van een hut van Palènpa erg veel plezier. Het grootste voordeel is dat je hiervoor geen gereedschap nodig hebt. De panelen lijken op pallets, maar zijn gladgeschuurd en veilig in gebruik. Door middel van bouten en vleugelmoeren verbind je de palen met de panelen. Onder begeleiding van een volwassene of een activiteitenbegeleider zet je samen met andere kinderen heel gemakkelijk de hut in elkaar. Als de hut klaar is, is deze sterk genoeg om doorheen of erop te klauteren en kun je hier urenlang mee spelen en je fantasie de vrije loop laten.

Met Palènpa een soort van pallet hut bouwen

Hoewel de houten onderdelen van een Palènpa hut lijken op een pallet hut bouwen, bouw je met Palènpa veel veiliger en zonder gereedschap. Scholen, kinderopvang, vakantieparken en campings die leuke kinderactiviteiten willen organiseren, maken een goede keuze met Palènpa. Het basispakket bestaat uit drie hutten, één toren en bruggen om de hutten met elkaar te verbinden. Er zijn ook ladders waarmee kinderen op de hutten en in de toren kunnen klauteren. Het basispakket is te koop, maar je kunt ook een pakket voor een seizoen huren. Doordat de hutten gemakkelijk weer uit elkaar te halen zijn, kun je ze telkens weer opnieuw voor een ander evenement gebruiken.

CONTACTFORMULIER