Beleef veel plezier met een hut maken voor buiten

Buiten hutten bouwen zonder gereedschap!

Buiten een hut maken is natuurlijk het leukste wat je kunt doen! Samen met vriendjes en vriendinnetjes vermaken kinderen zich urenlang. Samen een hut maken is bovendien goed voor de sociale, mentale en fysieke ontwikkeling van kinderen en daarom iets om te stimuleren. Als jij activiteiten voor kinderen organiseert, dan je weet zeker dat een hut van Palènpa altijd bij ze in de smaak valt. Het belangrijkste kenmerk van een Palènpa hut is dat deze in elkaar te zetten is zonder gereedschap te gebruiken. Voor kinderen is dit wel zo veilig maar nog steeds uitdagend

Neem contact op

Een speelhut maken voor buiten op een veilige manier

Organiseer jij evenementen voor kinderen? Dan is een speelhut maken voor buiten een populaire activiteit. Niet alleen kinderen, zelfs volwassenen vinden hutten maken nog steeds erg leuk. Ook jij hebt hier vast nog goede herinneringen aan. Palènpa biedt de beste en meest veilige manier om een hut te bouwen. De hut wordt opgebouwd uit palen en panelen die met bouten en vleugelmoeren aan elkaar worden verbonden. Gereedschap is daarom niet nodig, zodat een hut ook voor kinderen en onder begeleiding van een activiteitenbegeleider of volwassene, erg gemakkelijk in elkaar is te zetten. Net zo gemakkelijk als je de hut opbouwt, bouw je deze ook weer af. Zo kun je de hut telkens opnieuw gebruiken.

Buiten een speelhut maken met de hutten van Palènpa

De hutten van Palènpa zijn ideaal voor vakantieparken, campings en scholen die activiteiten voor kinderen organiseren. Je kunt hiervoor een basispakket kopen of voor een seizoen huren. Het basispakket is erg uitgebreid en bevat drie hutten, één toren en bruggen om de bouwwerken met elkaar te verbinden. De ladders gebruiken de kinderen om in de toren of op de hutten te klimmen tijdens het spelen. Wil je meer weten over buiten een speelhut maken met Palènpa hutten? Neem dan gerust contact met ons op, dan krijg je van ons alle informatie.

CONTACTFORMULIER