Een hut maken wil toch iedereen?

Ieder kind wil hutten bouwen!

Hoewel er genoeg digitale verleidingen zijn voor kinderen, gaat er toch eigenlijk niets boven buiten spelen. Vooral bij mooi weer heb je er geen omkijken meer naar. En als je ze het vraagt, zul je zien dat eigenlijk alle kinderen graag een hut willen maken. Een hut maken met vriendjes en vriendinnetjes is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden. Als jij een activiteit voor kinderen mag organiseren, laat ze dan een hut maken. Succes verzekerd! Dit is helemaal het geval als je hiervoor de gemakkelijk te bouwen houten hutten van Palènpa gebruikt.

Neem contact op

Hoe maak je een hut met een bouwpakket?

Zelf heb je misschien nog herinneringen aan het bouwen van een hut in de vrije natuur in je eigen kindertijd. Tegenwoordig is dit vaak een stuk lastiger, vooral rondom stedelijk gebied. Daarom is met een bouwpakket een hut maken van Palènpa ideaal. De hut is gemakkelijk met meerdere kinderen en onder begeleiding van een animatiemedewerker of volwassene in elkaar te zetten en je hebt bovendien geen gereedschap nodig. De hut is opgebouwd uit palen en panelen die door middel van bouten en vleugelmoeren aan elkaar worden verbonden. Kinderen kunnen dit dus helemaal zelf en dat geeft boost aan hun zelfvertrouwen. Kijk ze maar eens trots zijn op hun professionele en zelf gebouwde hut!

Een hut maken zonder gereedschap met Palènpa

Een hut maken zonder gereedschap is wel zo handig als je activiteiten voor kinderen organiseert. Scholen, kinderopvangcentra, maar ook campings en vakantieparken of jeugdverenigingen, kunnen een basispakket bij Palènpa bestellen of per seizoen huren. Een basispakket bevat drie hutten, één toren en drie bruggen om de hutten met elkaar te verbinden. De ladders plaats je tegen of in de hut om hierop te klimmen. De hutten zijn ook weer gemakkelijk af te bouwen, zodat je ze opnieuw gebruikt voor een volgende keer.

CONTACTFORMULIER