Hutten bouwen voor een kinderfeestje is altijd een succes

Ieder kind wil toch hutten bouwen?

Niet alleen ouders, maar ook (professionele) organisatoren van kinderfeestjes, moeten altijd op zoek naar nieuwe activiteiten. Soms lijkt het alsof het niet gek genoeg kan. Toch hoeft het voor de kinderen niet altijd gek en groots. Hutten bouwen tijdens een kinderfeestje is een garantie voor plezier. Als jij dus een kinderfeestje moet organiseren, denk dan niet te moeilijk en laat kinderen hutten bouwen. Met de hutten van Palènpa, weet je zeker dat ieder kinderfeestje succesvol verloopt.

Neem contact op

Op een kinderfeestje hutten bouwen

Laat jij kinderen op een kinderfeestje hutten bouwen van Palènpa, dan heb je geen gereedschap nodig. De hutten zijn erg gemakkelijk in elkaar te zetten door palen en panelen met bouten en vleugelmoeren te verbinden. Samen hutten bouwen bevordert bovendien de onderlinge vriendschappen en ook de sociale vaardigheden. Kinderen leren samen te werken en belangrijke beslissingen te nemen. Het leukste is het eindresultaat, de kinderen zullen dan vol trots hun zelfgemaakte hut laten zien. Ieder verjaardagsfeestje waar de Palènpa hutten worden gebouwd, is een garantie op succes.

Op een kinderfeest hutten bouwen van Palènpa

Ben jij organisator van verjaardagspartijtjes en kinderfeesten? Dan zal hutten bouwen van Palènpa altijd in goede aarde vallen. De hutten zijn erg sterk, waardoor je er gemakkelijk doorheen kruipt en erop kunt klimmen. Als organisator bestel je bij Palènpa een basispakket met hierin drie hutten en één toren. Deze bouwwerken verbind je met elkaar door middel van bruggen en met de ladders klim en klauteren ze in over de hutten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met Palènpa hutten voor een kinderfeestje? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op of vul het contactformulier in.

CONTACTFORMULIER