Een huttenbouw set is de leukste activiteit voor kinderen

Hutten bouwen zonder gereedschap!

Moet jij leuke activiteiten voor kinderen bedenken? Als je eigenaar of activiteitenbegeleider bent van een camping of vakantiepark, dan zijn buitenactiviteiten vanzelfsprekend. Heb je dan wel eens aan een huttenbouw set gedacht? Hutten bouwen blijft één van de meest populaire activiteiten voor kinderevenementen. Jouw eerste verantwoording is dat hutten bouwen ook veilig gebeurt en daarom is de huttenbouw set van Palènpa een goede keuze. Je kunt de kinderen onder begeleiding van een activiteitenbegeleider lekker bezig laten gaan, het enige wat ze nodig hebben zijn hun handen. Een Palènpa hut kan namelijk worden opgebouwd zonder dat je gereedschap nodig hebt.

Neem contact op

Een huttenbouw set kopen van Palènpa

Iedere organisatie die activiteiten voor kinderen organiseert kan een huttenbouw set kopen van Palènpa. Kies hiervoor het basispakket. In dit basispakket vind je één toren, drie hutten, bruggen en ladders. Met de bruggen verbind je de hutten en toren met elkaar. De ladders gebruik je om in de toren of op de hutten te klimmen. Bij het basispakket zit een handige handleiding met uitleg hoe je de hutten veilig bouwt en creatieve ideeën om de hutten te gebruiken. Naast een huttenbouw set kopen, is het ook mogelijk om het basispakket per seizoen te huren. Dit is een goede optie als je als camping of vakantiepark alleen tijdens zomerseizoen kinderactiviteiten aanbiedt en/of geen ruimte voor opslag hebt.

De huttenbouw set op maat van Palènpa

Met de hutten van Palènpa heb je een huttenbouw set op maat. Je kunt zelf kiezen hoe je de hutten samenstelt en met elkaar verbindt. Kinderen worden hier creatief van en het stimuleert de motoriek. Doordat ze samen een hut bouwen, bevordert dit ook de sociale ontwikkeling. Schaf je als school, vakantiepark of camping het basispakket aan, dan kun je de hutten telkens opnieuw gebruiken. Het uit elkaar halen van de hutten is namelijk net zo gemakkelijk als het opbouwen. De bouten en moeren houd je netjes bij elkaar in de meegeleverd kistjes. Wil je meer weten over de huttenbouw set op maat van Palènpa? Vul dan het contactformulier in of stel je vragen telefonisch of per e-mail.

CONTACTFORMULIER